El Regidor d’Hisenda fa un aclariment sobre la situació econòmica de l’Ajuntament “davant l’alarmisme recent”

El Regidor d’Hisenda fa un aclariment sobre la situació econòmica de l’Ajuntament “davant l’alarmisme recent”

Ple Extraordinari del 23 d’octubre de 2019

Durant el Ple Extraordinari del passat 23 d’octubre celebrat a l’Ajuntament es van aprovar totes les propostes incloses en l’ordre del dia i es va produir una intervenció del Regidor d’Hisenda, Pere Martínez, per fer un aclariment sobre la situació econòmica de l’Ajuntament.

El Regidor d’Hisenda va voler fer un aclariment sobre la situació econòmica de l’Ajuntament “davant l’alarmisme recent”: “Des de l’Ajuntament creguem que fer front als pagaments de la Comunitat d’Usuaris d’Abocaments (CUA) i de les expropiacions del Francesc Gil és un acte de responsabilitat”.

Va puntualitzar que “les sentències d’ambdues contingències es van produir una vegada constituït l’actual consistori” i que “per a complir amb aquestes responsabilitats hem hagut d’acudir al romanent de tresoreria”. A més, “s’hi inclouen recàrrecs i interessos, ja que es tracta d’un deute que s’arrossega des del 2006”.

El regidor va assegurar que una vegada es liquiden els comptes del 2019 tornarà a haver romanent i va concloure recordant que l’Ajuntament té endeutament zero.

Es van aprovar totes les propostes del dia, inclosos per unanimitat el punt 3 d’inici del procediment per a la concessió de la creu al mèrit policial amb distintiu roig a membres de la Policia Local de Canals i el punt 4 de renovació del programa estatal de circulació d’espectacles d’arts escèniques en espais de les entitats locals, “Platea”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.524 Visitas