Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Sivera Font celebra el Nadal a València en el seu 25é aniversari.

Com  els últims anys en aquestes dates tan entranyables, més de dos-cents alumnes de l’IES Sivera Font de Canals es van desplaçar a València per a  participar en una de les jornades més emblemàtiques, commemoratives i emotives del centre.
  Una marea roja (en forma de Pare Noel) va desembarcar a l’Estació Nord i abans de començar els actius festius, van viure uns dels moments més emotius del matí quan en representació del professorat i de l’alumnat vam escoltar en un silenci molt respectuós unes paraules molt commovedores, recordant al professor jubilat Pere Gómez que ens va deixar recentment, elogiant la seua tasca professional i les seues virtuds personals.
A continuació, van representar diverses danses nadalenques contagiant d’alegria i felicitat a tots els viatjants que entraven o eixien de l’estació,
posteriorment ens dirigiren a la Plaça la Verge on li va correspondre el protagonisme a Joan Conejero, professor del centre que després d’una llarga trajectòria professional al mateix, s’acomiadà de l’alumnat en un marc incomparable.
També va tindre el seu merescut reconeixement, el 25é aniversari del Sivera Font, on els alumnes van recordar com en setembre de 1994 tan sols unes grúes i obrers es contemplaven en l’edifici actual, i els tres grups de 3r de l’ESO d’aquells moments van tindre que començar el curs i compartir instal.lacions amb els companys del Francesc Gil, fins al mes de Març  quan es van traslladar i iniciar la vida al nostre centre.
Diuen que la Dansa és un poema on cada moviment és una paraula, i al nostre centre tenim la Dansa de la Pau que serveix d’unió i connexió de totes les promocions i generacions que han passat pel Sivera Font, tot un himne que li aporta identitat pròpia al nostre alumnat i centre. La seua representació en llocs tan emblemàtics de la ciutat de València (Torres de Serrans, Ciutat de les Arts, Plaça la Verge) ha sigut un del moments més impressionats i impactants d’aquesta jornada familiar.
Una activitat interdisciplinar, on col.laboren tots els departaments del centre i participen majoritàriament els alumnes de 3r i 4t ESO, així com els de 1r i 2n de Batxillerat, desitjant a tothom bones festes.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.