Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El taller d’ocupació denominat “el Torreó II” permet la contractació de 30 persones desocupades de Canals

El Taller d'Ocupació "El Torreó II", que va sol·licitar l'Ajuntament de Canals el passat mes de juny, té un pressupost de 321.985'80 euros. Dels que la Generalitat aportarà 271.985'80 i l'Ajuntament contribuirà amb els 50.000 euros restants.
Des de l'Ajuntament, es va mantindre una reunió amb el director general d'ocupació i formació, Rafael Miró, perquè es concedira aquesta subvenció que donarà feina a 30 persones desocupades de la localitat durant un període total de sis mesos.

El taller d'ocupació té com a objectiu formar els aturats des de l'inici amb classes teòrica-pràctiques. En aquest cas, s'han establert tres especialitats formades cadascuna d'elles per 10 alumnes. Aquestes especialitats són la instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, repoblacions forestals i tractaments silvícoles i fàbriques de paleta. Els requisits que s'han tingut en compte a l'hora d'elegir els candidats han estat estar inscrits en el SERVEF i tindre una antiguitat en el mateix considerable.
Cada alumne / treballador percebrà el salari mínim interprofessional al mes. Amb això, no només tindran la possibilitat d'aprendre un ofici que els ajude a obrir-se a altres camps professionals sinó que a més, els ajudaran econòmicament en aquests temps tan difícils.
Des del consistori, estan molt satisfets amb aquesta nova ajuda que els ha concedit la Generalitat que se suma a les assignades el 2014, com la concessió del Salari Jove que va donar treball a 5 veïns, el Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Valencianes per el que es va donar treball a 26 desocupats, el programa EZONAI amb la contractació de 10 peons forestals i finalment el conveni agrícola amb la contractació de 48 persones més.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.