Xàtiva, 12 de març de 2020.- El XIX Concurs de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva» va concloure el passat cap de setmana amb la celebració de la modalitat de piano, que va atorgar tres primers premis i un segon premi.

En la modalitat C (fins a 16 anys) es va imposar la jove Eugenia Sánchez Durán, de 15 anys i natural de Guadalupe (Càceres). En total es van presentar sis participants, i van arribar a la final tres: la guanyadora i els joves Ferran López Carrasquer (València) i Silke Ribes Castro (Calp).

Pel que fa a la modalitat B (entre 17 i 21 anys) el guanyador va resultar el pianista de Majadahonda Eric Libertun Barrajón, mentre que també es va atorgar un segon premi a Noelia del Carmen Navas Padilla, d’Alcorcon. A la final també va arribar Cristian Morales Herrero (La Rozas de Madrid), i en aquesta modalitat van participar un total de cinc pianistes.

Per últim, en la modalitat A que recull als joves de 22 a 26 anys, es van presentar un total de tres pianistes, arribant tots ells a la final: Sergio Gómez Rodríguez (Vigo), Diego Navas Padilla (Alcorcón) i Maria de los Ángeles Ayala Moreno (Totana). Finalment va acabar imposant-se aquesta última, de 23 anys.

El jurat va estar conformat per Mª Carmen Álvarez Martínez i Mario Mora Sáiz, actuant com a presidenta Irene Herrezuelo Osorio.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.