Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els Alumes d’Infantil de CEIP Vicente Rius de Canals, visiten als majors del Centre d’Alzheimer de Canals.

L’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals, rep un any més la visita dels xiquets d’infantil del Vicent Rius.

50 xiquets d’infantil del CP Vicente Rius, varen vindre ahir dimarts 16 de desembre a l’Associació per tal de compartir un matí amb els nostres majors. Més de dos hores que varen fer les delícies dels nostres majors.

Esta visita que ja s’ha convertit en una tradició nadalenca a la nostra associació, és molt esperada pels nostres usuaris, portem més de tres setmanes assajant nadales per tal de poder tornar a estos menuts visitants les nadales que ells han preparat per a nosaltres.
També al llarg del matí varem poder gaudir de l’exposició de Nadales que els més menuts de l’Escola han confeccionat i que està exposada a l’Associació.

Matí molt entretingut on no va faltar l’esmortzar, cant de nadales per part dels xiquets, per part dels usuaris i més d’una nadala compartida. Felicitacions de nadal i entrega d’un detallet confeccionat amb molta estima pels nostres usuaris, un ninot de neu nadalenc en forma de bola de neu.

Moltíssimes gràcies a les mestres que novament han portat unes hores de vertader esperit nadalenc a l’Associació amb esta visita, moltes gràcies a tot l’equip docent del Vicent Rius per considerar un any més esta activitat com a idònia pels nostres menuts i Bon Nadal a tot el món.

[pe2-gallery album=»http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6093700953236395329?alt=rss&hl=en_US&kind=photo» ]

Video Nadales 23meges

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.