Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els alumnes d’ESO i FPB peregrinen a València per conèixer l’Any Eucarístic del Sant Calze i del Jubileu Extraordinari de la Misericòrdia

El darrer mes de desembre els alumnes de l’ESO i FPB hem realitzat una peregrinació a València amb motiu de l’Any Eucarístic del Sant Calze i del Jubileu Extraordinari de la Misericòrdia.

Al llarg de la peregrinació visitàrem l’escolania Nostra Sra. dels Desamparats ens presentaren  la història del Sant Calze mitjançant un vídeo i les explicacions d’alguns membres de la Confraria. Posteriorment ens entregaren la credencial de peregrí.

A continuació continuàrem la nostra excursió a la Catedral de València. Els guies de l’excursió ens acompanyaren al cambril on es situa el Sant Calze. Allí ens realitzaren una explicació al voltant de la seua història i algunes curiositats. El més impressionant va ser estar a pocs metres del Sant Calze, aquell que possiblement Jesús tindria a les seues mans.

Continuarem la nostra peregrinació amb una celebració de l’eucaristia en una de les capelles laterals de la catedral. El rector que estava ens mostrà una rèplica del calze original el qual poguérem tocar i fer-nos algunes fotos.

Després de acabar la visita a la catedral, anàrem al Museu de la Basílica de la Mare de Déu dels Desamparats on una experta ens explicà breument el museu i ens donà informació sobre la nostra patrona.

Finalment acabàrem la nostra excursió al Saler, on poguérem dinar i gaudir d’un temps d’esplai pel centre comercial.

Cole: ESO i FPB en l’Any Eucarístic del Sant Calze i del Jubileu Extraordinari de la Misericòrdia

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.