Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els alumnes de 4t d’ESO visiten les universitats

El dimecres 11 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO  del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat, visitaren la  Universitat de València  (Campus Blasco Ibáñez – Biblioteca d’ Humanitats “Joan Reglà” i el Campus de  Tarongers), la Universitat Politècnica de València i la Universitat Catòlica de València (Campus de València).

Aquesta activitat s’organitza tots els anys des del  “Departament  d’Orientació” del nostre centre  i la seua finalitat és que els alumnes coneguen  el món universitari i les ofertes de formació per tal de facilitar la presa de decisions, respecte al seu futur acadèmic i professional. Els alumnes consideraren  molt  interessant l’activitat ja que van poder  visitar les dependències de les facultats  de Ciències i d’ Humanitats i  també conéixer com funciona una biblioteca universitària.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/els-alumnes-de-4t-deso-visiten-les-universitats-3/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Els alumnes de 4t d’ESO visiten les universitats

El dimecres 19 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO  del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat , visitaren la  Universitat de València  (Campus Blasco Ibáñez – Biblioteca d’ Humanitats “Joan Reglà” i el Campus de  Tarongers), la Universitat Politècnica de València i la Universitat Catòlica de València (Campus de València).

Aquesta activitat s’organitza tots els anys des del  “Departament  d’Orientació” del nostre centre  i la seua finalitat és que els alumnes coneguen  el món universitari i les ofertes de formació per tal de facilitar la presa de decisions, respecte al seu futur acadèmic i professional. Els alumnes consideraren  molt  interessant l’activitat ja que van poder  visitar les dependències de les facultats  de Ciéncies i d’ Humanitats i  també conéixer com funciona una biblioteca universitària .

http://vl.parroquiacanals.com/els-alumnes-de-4t-deso-visiten-les-universitats-2/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.