Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els alumnes en les Coleolimpiades Diocesanes

Divendres passat 8 de maig de 2015 els alumnes de 6é A i 6é B  participaren, i ja en van quatre,  a les Coleolimpiades Diocesanes celebrades  a l’estadi del Túria de València.

Amb un temps esplèndid  hem passat un dia de trobada amb alumnes d’altres col·legis diocesans, vora a dos mil companys de la mateixa edat, cantant, ballant i gaudint de l’esport.

Volem donar l’enhorabona, als nostres alumnes, pel seu esforç i treball en equip; treball que ja havia començat unes setmanes abans preparant les proves a la classe d’E. Física.

Tots els alumnes participaren  en les proves de cross,  salt, velocitat, llançament de pes i en pista americana. Van guanyar algunes sèries de velocitat, inclosa la prova de relleus 4 x 100 m .  Tots els companys s’abraçaven emocionats davant els resultats obtinguts.

Esperem tornar  de nou l’any que ve amb els alumnes i  així seguir compartint aquesta experiència  amb la resta de col·legis diocesans.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/els-alumnes-en-les-coleolimpiades-diocesanes/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.