Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els amics d’handbol de Canals celebren diumenge 26 de març un homenatge a l’entrenador Juan Párraga

L’Associació amics d’handbol de Canals celebraran diumenge 26 de març un homenatge a l’amic i entrenador Juan Párraga Ferrandis, qui va ser uns dels pilars del que avui és l’handbol en aquest poble

La seua saviesa, lliçons i experiència fou per a tots els jugadors “un gran canvi per seguir en aquesta pràctica esportiva, com l’handbol”, han explicat des de l’entitat. Així mateix, també han assenyalat que “estarien parlant durant hores i dies de la gran tasca que va fer amb el món de l’esport; handbol- voleibol i altres esports”. Per aquesta raó, els amics de l’handbol, el volen recordar i mostrar el seu reconeixement amb un esdeveniment com és posar-li un trofeu al seu nom: I Trofeu primavera Juan Párraga.

La programació per aquest dia començarà, a les 9 hores al Poliesportiu Municipal, amb un esmorzar. A les 10,45 hores hi haurà un partit entre els membres de l’associació i altres clubs convidats. Després, a les 13,45 hores se celebrarà un dinar de germanor al túnel de Canals. El preu del dinar és de 7 euros.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.