Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els carrers de Canals acullen este dissabte la 43ª edició de la Volta a Peu (Fotos de la volta de 2009)

Els carrers de Canals acullen este dissabte la 43ª edició de la Volta a Peu

Canals celebrarà aquest dissabte 10 de setembre la 43ª edició de la Volta a Peu que organitza el Club d’Atletisme Canals en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals.

Més de 300 atletes entre adults i infants participaran en esta prova del Circuit Cajamar de Carreres Populars de La Costera, La Canal i La Vall d’Aiora-Cofrents. Les inscripcions continuaran obertes a www.timerlap.com fins divendres 9 a les 23.59 hores.

L’eixida de la carrera de xiquets i xiquetes tindrà lloc a les 17.45 hores del dissabte des de l’Avinguda Vicente Ferri. La dels adults serà a les 19.00 hores. Amb motiu de la volta a peu es restringirà l’aparcament en alguns carrers del poble des de les 14,00 hores, tal com s’ha informat in situ amb la senyalització pertinent.

Estarà prohibit estacionar a la mateixa avinguda fins al carrer Cronista Sivera Font, al carrer Diputació fins a l’encreuament amb Cronista Sivera Font, al carrer Sant Rafael, a la plaça Constitució, al carrer Cervantes al carrer German Cerdà i a la zona del Pont del Riu.

Fotos de la XXXI Volta a peu a Canals 2009

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.