Bernat Escalera

ELS EQUIPS DEL BÀSQUET CLUB CANALS ENTRE ELS MILLORS DE LA COMUNITAT!

Comença la segona fase o segona volta de les competicions per als equips del BC Canals.

Segona fase per als equips de la “cantera”: benjamins, alevins, infantils i cadets, i segona volta per a l’equip Junior i els dos Sèniors, tots ells participant a la lliga de la Federació Valenciana de bàsquet.

Pel que fa als benjamins, entrenats per Ademar Gijón, han acabat la primera fase en tercera posició (posició molt meritòria per a ser un equip format majoritàriament per jugadors de primer any, que és la primera volta que competeixen…). Ara, en la següent fase, es mediran a grans equips, entre ells, el València Bàsquet.

Excepcional la fase que ha fet l’equip aleví de Bernardo Escalera, on han quedat campions, i aconsegueixen un ascens que els farà medir-se als grans equips de la categoria preferent. Enhorabona campions!!!

Impresionant també el resultat dels infantils, equip de Jorge Espinosa, que ha ascendit també, passant com a millor segon de grup. Difícil la papereta que els espera medint-se també a l’infantil del València Bàsquet!

Molt més complicat ha sigut per a l’equip cadet, on s’ha tractat més de conjuntar jugadors nous arribats al Club. Així i tot, el treball realitzat per Nacho Llàcer ha donat els seus fruits i han quedat en quart lloc.

Pel que fa als equips de les categories superiors del Club, molt bona la primera volta realitzada per l’equip Junior. Aquest equip, entrenat per Ivan Ballester, està format majoritàriament per jugadors de primer any, i així i tot, han acabat la primera volta com a líders amb 10 victòries i 1 sola derrota, aspirant a l’ascens a categoria preferent.

Finalment, pel que fa als equips Sèniors, destacar que l’equip “A” de categoria preferent, ha fet una gran volta, aspirant també a l’ascens a categoria autonòmica. Gran treball el realitzat per Javi Barberà.

I pel que fa al senior “B”, es manté en posicions capdavanteres, però amb l’objectiu fonamental de formar jugadors joves que arriben al Sènior i reforçar quan cal al primer equip del Club.

Enhorabona al BC CANALS pel treball que realitza amb tots els seus equips.

infantil15 alevinscampions15 benjami15

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.