Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els estudiants de Canals participants en la Fira Aèria enllesten els seus drons

Els estudiants de l’IES Sivera Font, l’IES Francesc Gil i el Col•legi Parroquial Sant Antoni Abat de Canals que estan participant durant el curs 2016/2017 en la tercera edició de la Fira Aèria organitzada per l’empresa del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, El Caleidoscopio, ja tenen quasi enllestats el projectes de drons que presentaran el 19 de maig a la Universitat de València i el 26 de maig en la Universitat Miguel Hernández a Elx.

El dron del Sivera Font, inspeccionarà les línies elèctriques d’alta tensió i les subestacions transformadores; aquest és l’objectiu del dron que estan desenvolupant els alumnes d’aquest centre de secundària de Canals de cara a la mostra el pròxim mes de maig. Aquest projecte té com a objectiu facilitar el treball dels operaris de les línies i subestacions elèctriques. Instal•lacions que en general tenen elements allunyats de l’abast de les persones. El seu dron tindrà una càmera que detectarà i evitarà desperfectes elèctrics i evitarà certs treballs que suposen un perill per als treballadors.

Per altra banda, la col•laboració i ajuda amb una fi social i mediambiental dins de Canals és l’objectiu del dron que estan desenvolupant els alumnes de l’IES Francesc Gil i el Col•legi Parroquial Sant Antoni Abat. El projecte dron del Francesc Gil i del Col•legi Parroquial Sant Antonio Abad avancen amb força i prompte estarà disposat per a cobrir els objectius socials que s’han marcat.

La Fira Aèria tindrà la seua culminació el 19 de maig amb el gran esdeveniment previst en la Universitat de València i el 26 de maig en la Universitat Miguel Hernández. Ací els alumnes tindran un espai expositiu on compartir les seues idees i visions de futur a través de pòsters, estands, presentacions orals, vídeos i demostracions de vol.

Cal destacar que La Fira Aèria està promoguda per la Universitat de València, el CEFIRE de Torrent, InnDEA València/Les Naus, la FECYT (La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat) i El Caleidoscopio.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.