Warning: sprintf(): Too few arguments in /web/htdocs/www.coneixercanals.com/home/wp-content/themes/masonry-grid/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252
Els favorits es refermen en els “JECV de raspall”

Els favorits es refermen en els “JECV de raspall”

JECV RASPALL640

Han arribat els Nadals i després de diverses jornades de competició, els equips favorits es van refermant en les primeres posicions dels XXXII JECV de raspall. En la marina alta cal destacar la bona marxa d’Ondara, El Verger i Calp que estan donant la sorpresa en estes primeres jornades i s’han situat per davant de les escoles d’Orba i Murla, que han dominat els últims anys en esta comarca. En categoria benjamí manen en la classificació, Ondara B, Orba A,  Ondara A i Xàbia A. En categoria aleví, El Verger, Orba, Ondara A i Calp. En categoria infantil, Calp Xàbia, Beniarbeig, i Murla. En categoria cadet, Calp, Orba A, Orba B i Gata són els primers classificats. Estos equips són els principals favorits per a passar al provincial del mes d’abril.

En el provincial de València, en les comarques de la Safor, la Ribera, la Costera i la Canal de Navarrés, estan destacant en estes primeres jornades; En el grup de la ribera-costera-canal, en categoria benjamí va líder Bicorp, seguit de prop d’Alcàntera-Càrcer A.  En categoria aleví, lidera la classificació, Alcàntera-Càrcer A seguit de prop pels dos equips de Genovés. En categoria infantil, és líder Alcàntera-Càrcer B i a un punt estan Genovés i Bicorp. En categoria cadet mana Canals, per davant de Genovés i Alcàntera-Càrcer. En el grup de la safor-la ribera, en categoria benjamí, domina Oliva i Valldigna esta a un sol punt. Destaca l’equip de Santa Anna d’Oliva, quart en la seua primera participació.  En categoria aleví domina Xeraco per davant de Piles A i Oliva B.  En categoria infantil manen els equips de Xeraco per davant de Piles B i Polinyà del Xúquer A. En categoria cadet, el líder és Piles.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas