Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els Festers de Sant Antoni 2024 donen la benvinguda a l’Any Nou amb un Sopar al Pavelló Municipal Ricardo Tormo

Els preparatius per a les festes de Sant Antoni 2024 estan en plena efervescència, i enguany els Festers han decidit fer una entrada espectacular al nou any amb un sopar de Cap d’Any que promet ser inoblidable. L’esdeveniment tindrà lloc al Pavelló Municipal Ricardo Tormo, creant l’escenari perfecte per a una nit plena de festa i diversió.

Amb l’objectiu de reunir a la comunitat i celebrar junts l’arribada de l’Any Nou, els Festers de Sant Antoni han escollit aquest espai emblemàtic per organitzar un sopar que estarà a l’altura de les expectatives. El Pavelló Municipal Ricardo Tormo s’omplirà d’alegria i bon ambient per rebre el 2024 amb energia positiva i companyonia.

Cal destacar que les places per a aquest esdeveniment seran limitades, ja que s’ajustaran a l’aforament disponible al recinte. Amb una gran demanda esperada, es recomana als interessats que reservin les seves places amb antelació per no perdre’s aquesta oportunitat única de participar en un sopar excepcional.

El sopar de Cap d’Any servirà com a preludi de la festa posterior, que també tindrà lloc al Pavelló Municipal Ricardo Tormo. Aquesta doble celebració promet ser el punt àlgid de les festes de Sant Antoni 2024, amb música, ball i diversió garantides per a tots els assistents.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.