Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els festers de Sant Antoni de 2024 celebren el mig any fester amb un sopar i orquestra

Canals. – 12.07.2023 – Els festers de Sant Antoni de l’any 2024 han decidit celebrar el mig any fester amb una gran trobada en la plaça Pont del Riu. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 22 de juliol de 2023 a les 21:30 hores i comptarà amb un sopar de torrada i una rifa benèfica.

Durant aquesta ocasió especial, els festers i els asistens s’uniran per commemorar mig any de preparatius i anticipar l’emoció i la tradició que envolten les festes de Sant Antoni que tindran lloc l’any vinent. Serà una oportunitat per a retrobar-se amb amics i veïns, compartir anècdotes i projectar l’esperit festiu que caracteritza aquesta celebració tan estimada.

El sopar de torrada serà un moment per gaudir dels plats tradicionals de la gastronomia local, acompanyats de música i animació. A més, durant l’esdeveniment es realitzarà una rifa benèfica amb l’objectiu de recaptar fons per a suportar les despeses de les pròximes festes de Sant Antoni.

Els festers de Sant Antoni de 2024 conviden a tota la població a unir-se a aquesta celebració i a compartir la seua passió per les festes populars i les tradicions. Serà una nit plena d’alegria i camaraderia, en la qual la música i la diversió seran protagonistes.

Des de l’organització, s’agraeix l’esforç i la col·laboració de tots els participants i voluntaris que fan possible aquests esdeveniments festius. Es reconeix l’esperit de treball en equip i l’entusiasme de la comunitat, que manté viva la flama de les festes de Sant Antoni any rere any.

Amb el mig any fester, els festers de Sant Antoni de 2024 marquen el camí cap a les festes venideres, omplint el poble amb energia i anticipant moments inoblidables. És una mostra de l’amor i el compromís envers les tradicions i la cultura del nostre poble.

No hi ha dubte que el mig any fester serà una nit per recordar i una preparació prometedora per a les festes de Sant Antoni de l’any 2024. La plaça Pont del Riu es vestirà de festa i vibrarà amb l’alegria i l’esperit festiu de tots els assistents.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.