Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els festers de Sant Antoni presenten el Mig Any Fester 2016

Concurs de tapes per al Mig Any Fester
Els clients votaran la millor tapa del poble

Els Festers de Sant Antoni 2016 han presentat el programa d’actes del Mig Any Fester al Centre Cultural “Ca Don José” de Canals. La festa comprèn el cap de setmana del 17 al 19 de juliol. Aquest es el tercer any consecutiu que els Festers de Sant Antoni i l’Ajuntament de Canals s’uneixen per decidir celebrar la festa i elaborar el programa d’actes.

Aquest any el programa inclou, com a plat principal, un concurs de tapes pels diferents bars del poble. Un recorregut gastronòmic per nou establiments participants en aquesta edició. Entre ells es troben el Casino Gran, La Taperia de Miliet, el Bar Tívoli, La Senda, La Taperia, La Foguera, El Menjador, Bon Profit i La Tapeta. Per implicar un poc més a la gent, cadascú podrà votar en el seu fullet les tres millors tapes que probe, de manera que, al final del recorregut, s’anunciaran els bars guanyadors del concurs als que se’ls atorgarà un premi en metàl·lic.

El programa també compta amb diversos concerts, com són l’orquestra “Genesis” i la “Banda del pop”, i parcs infantils per a mantindre als menors entretinguts. Finalment, per rematar la festa, el diumenge es celebrarà un concurs de tir i arrossegament en la Zona Jove Quatre Camins.

Una festa que pretén acurtar l’espera que encara falta per a que es celebren les festes de Sant Antoni 2016.

Audio complet de la presentació


[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6169594229567683825?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]
Video de la TV Comarcal

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.