Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els joves d’experiència recorden els Principis de Vida Juniors

Com ja vos vam dir, els joves que formen experiència cada setmana van a contar-nos què han fet eixe dissabte. Ací vos deixem amb el que hem fet per a recordar els Principis de Vida Juniors:

Hui, els joves del temps d’Experiència I i II hem treballat junts. Primer hem entrat a l’Església i ens han parlat del projecte de Mans Unides d’aquest any. Ens han explicat que la pròxima setmana es celebrarà el berenar de la fam: a les 16:00h celebrarem l’Eucaristia, després començarem amb una activitat especial amb Infància i tindrem un berenar solidari pel qual donarem 1€. Ens han insistit en que hem de ser nosaltres els que fem l’esforç i portem l’euro dels nostres estalvis, de la nostra vidriola.

Després ens hem dirigit cap al Centre dels Juniors on hem jugat al joc del Risk adaptat per a nosaltres, per a que coneguem els principis de vida dels Juniors. Cada principi de vida era un continent, i cada grup tenia que decidir quin continent / principi de vida conquerir. Al final hem pogut comprovar que, al igual que tots els continents són necessaris per a formar el món i per a ajudar-nos els uns als altres, els quatre principis de vida dels Juniors són imprescindibles per a qualsevol cristià. Aquestos són els principis de vida que tenim que desenrotllar en les nostres vides i transmetre’ls als altres:

  • Viure en la veritat per a conquistar la meua llibertat. (Jn 8,32)
  • Defendre la justícia i lluitar per un món nou. (Col 3, 9-10) (Ez 18, 5-9) (Ef 4, 23- 24)
  • Ser comprensiu amb els altres i exigent amb mi mateix. (Rom 12, 9-13)
  • Enfortir el meu esperit, per a estar disposat a servir a Jesús i als meus germans. (II Tim 1, 7-8)

Andrea

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/els-joves-dexperiencia-recorden-els-principis-de-vida-juniors/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.