ELS PILOTARIS DE CANALS PROMESES I QUASI FIGURES

ELS PILOTARIS DE CANALS PROMESES I QUASI FIGURES

IMG_0824[1]

En el 11é Campionat d’hivern de la Mancomunitats de pobles de la Vall d’Albaida dos equips dels quatre que participaven de l’escola municipal de pilota a mà Canals, han aconseguit arribar a la final, en concret l’equip d’Alevins format per José Ramón Yañiz Vidal, Jordi Era-us Molla i Saul Cerdà Navarro i l’equip de Cadets format per Josep Pérez Fayos, Ximo Eraus Molla i Pepe Valls Climent.

L’equip d’Alevins després de realitzar un campionat molt disputat amb una primera fase de lligueta i una altra eliminatòria va aconseguir per merits propis arribar a la primera final, fet que els va marcar perquè els nervis els va jugar una mala passada i van pagar la quintada, perdent la partida, encara que el resultat d’aquesta trobada no fa referència al bon torneig que estos campions van realitzar durant tota la temporada.

L’altre equip inclús sent Cadets, els inscrivim en tercera categoria per a aconseguir que s’esforçaren, a l’haver de jugar contra jugadors veterans i mes experimentats, s’esperava que fóra una temporada de transit, però al remat també van realitzar un molt bon campionat col•locant-se en la final sense cap discussió. En la final també els nervis els van jugar una mala passada perquè després de portar l’avantatge inicial l’equip contrari va aconseguir igualar la trobada i no va ser fins en l’últim joc on es va aconseguir la victòria.

Les finals van ser Canals 0 – Genovés 30 en Alevins i en tercera categoria Benigànim 25- Canals 30. Ara per al campionat de primavera esperem que els isca igual de bé.

Agrair a l’Ajuntament de Canals als patrocinadors Llenyes Parra i al Club de pilota de Canals la seua col.laboració sense els quals seria molt difícil continuar mantenint esta escola de pilota valenciana.

ELS PILOTARIS DE CANALS PROMESES I QUASI FIGURES

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Entrada anterior Queden places lliures per al viatge a la neu del pròxim dia 21
Entrada siguiente Curs de poda de l’olivera

Nº de visitas año 2021

  • 1.989.003 Visitas