Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els representants de Fira i Festes i d’Urbanisme treballen per minimitzar l’impacte visual de la Foguera de Sant Antoni a les Festes Patronals de Canals

Els regidors de Fira i Festes, Javier Català, i d’Urbanisme, Francisco López, s’han congregat aquest matí en una important reunió amb tècnics municipals i un destacat representant dels Festers del 2024. L’objectiu d’aquesta trobada és abordar una qüestió crucial: la revisió i adaptació de les mesures de protecció necessàries per a la cremada de la Foguera de Sant Antoni. L’objectiu principal és reduir al màxim l’impacte visual d’aquestes mesures sobre l’acte més icònic i esperat de les nostres Festes Patronals.

L’històrica Foguera de Sant Antoni és una part fonamental de la nostra tradició festiva, una celebració que connecta passat i present en una demostració de cultura i convivència. No obstant això, els regidors i els representants de la Festa han reconegut que les proteccions utilitzades fins ara, si bé indispensables, podrien millorar-se per tal de mantenir la seguretat sense interferir excessivament en la grandiositat visual de la Cremà.

L’Ajuntament de Canals es compromet fermament a treballar de la mà dels representants de la Festa, amb la finalitat de trobar una solució consensuada que permeta a tota la població gaudir plenament d’aquest esdeveniment tant esperat. La col·laboració i el diàleg són els pilars fonamentals d’aquesta iniciativa, i es buscarà l’opinió i les aportacions de la comunitat per assegurar que el resultat final reflexe les aspiracions i els valors del poble de Canals.

Aquesta notícia posa de manifest la dedicació dels responsables municipals a preservar les nostres arrelades tradicions mentre s’adapten a les necessitats i expectatives del present. Les Festes Patronals de Canals continuen sent un referent de convivència i alegria, i aquesta iniciativa demostren el compromís inquebrantable de l’Ajuntament i dels Festers per mantenir viu l’esperit de la nostra estimada Foguera de Sant Antoni.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.