Pulsa «Intro» para saltar al contenido

En preparació el numero 1 de coneixercanals en paper.


Després del rotund èxit de l’edició número 0, s’està preparant la següent edició del diari, el número 1 de coneixercanals en paper està previst que isca a la llum a finals de novembre.
Des del diari es demana la col·laboració de tots els ciutadans que vulguen col·laborar enviant les seues propostes, idees, notícies, articles d’opinió etc. a:
canals@e-sinople.com

Alhora volem aclarir que coneixercanals.com digital col·labora amb l’edició en paper cedint el seu logotip i reportatges fotogràfics mantenint cadascun la seua línia editorial.

CONEIXER CANALS Nº 0 SEP 2013_001

3 comentarios

 1. Pepe Javier Pepe Javier 25 de octubre de 2013

  En el tema de les persones majors, ens han trobat el problema que me diguen que no sabem llegir en valencia, pero no podem fer un periodic tot en castella, intentem fer barreja per que tots tinguen informacio i els nets que liu content als iaios aixina pasaran mes temps junts.
  Aço es llavor social

 2. Galdo Galdo 25 de octubre de 2013

  Para mí fue una maravilla, estoy esperando con impaciencia el próximo número, pero me gustaría que hablarais o indagarais sobre la educación y todo lo que ello conlleva en la actualidad.

 3. Núria Núria 25 de octubre de 2013

  Ja era hora que tinguérem un diari en paper per a Canals!! La majoria de gent major no usa les noves tecnologies i poder llegir les notícies del teu poble en paper és un avantatge per a ells.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.