ENCONTRE DE L’AJUNTAMENT AMB EL PRESIDENT DE LA UD CANALS
ENCONTRE DE L’AJUNTAMENT AMB EL PRESIDENT DE LA UD CANALS
El matí d’ahir, l’Alcaldessa, Mai Castells, i els regidors, Vicent Tornero i Hilzonde Badia, es reunien amb el president de la UD Canals, Antonio Giménez Morera.
A l’encontre es van abordar les necessitats que a hores d’ara té la UD Canals, i es va parlar de la tasca que l’Ajuntament està portant endavant en aquestes matèries.
Des del consistori canalí, es va fer coneixedor al president de la UD Canals, que les subvencions esportives ordinàries del 2021 i les especials per la COVID-19, eixiran en setmanes vinents. Els pressupostos presentats al ple de dijous passat, incrementaven les subvencions fins a 150.000 € i contemplaven les especials COVID-19 per valor de 18.000 €, però com que no es va produir l’aprovació dels citats pressupostos, la quantia de les subvencions serà de 115.000 €, com l’any anterior, i per tal de fer efectives les especials COVID-19, es farà una modificació de crèdit.
L’Ajuntament li va traslladat també, que s’ha avançat de forma considerable en l’assumpte important del camp dels Quatre Camins, i que s’espera en pròximes setmanes, poder donar notícies respecte a la situació administrativa del camp.