Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Ens ajudes a fer poble?

Aquesta pregunta es la que ens hem de fer totes i tots quan anem a votar el proxim 28 de Maig, qui ens ajuda a millorar la qualitat de vida al poble de Canals tant al present com en el futur…? Apostem per Canals!!!

Desde EUPV Endavant, tenim clar que eixa és la nostra responsabilitat i ho farem amb les nostres propostes, que pretenem restaurar i millorar el que tenim i construir amb ganes e il.lusió un Canals millor per totes i tots els nostres ciutadans.

El nostre projecte de poble es serios i , sobretot, posible. Nosaltres xafem terra sabem que hi ha moltes necessitats per resoldre, però amb vosaltres ho farem.

Reconduirem l’economia al nostre poble donant suport i afavorint l’expandiment dels nostres xicotets comerços i empreses, tan importants per nosaltres, i reconduint la coordinació amb la Mancomunitat per poder facilitar tot el procés per acollir grans empreses.

L’esport es protagonista a Canals i cal millorar les instal.lacions esportives com les subvencions per poder facilitar la seva activitat.

Canals no viu sol, va acompanyat dels nostres pobles pedàneos Aiacor, La Torreta i La Torre de Frares, creiem que hi ha que donar-los l’indenpencia económica que calga per a que ells mateixa puguen gestionar-se les seves necessitats sempre amb el suport de l’ajuntament de Canals, son una part molt important al nostre poble, amb tradicions pròpies que hi ha donar el valor i el suport que es mereixen.

Nosaltres tampoc no oblidem d’on venim, les nostres tradicions i patrimoni seran respectades i cuidades, posant-les en valor i on corresponguen.

Volem construir un futur amb les joves canalines i canalins , cuidant i facilitant la seua formació i el seu futur de independencia. Per aixó necesitem crear un espai per a ells i amb ells on puguen desenvolupar-se tant socialment com artísticament, per això la creació d’un Centre Jove és tant important. Nosaltres apostem pels joves i el seu potencial.

Cuidarem també als menuts i com no als nostres majors tal i com es mereixen. La Residencia a Canals es una necessitat, al igual que el centre de dia, els nostres majors que son el nostre patrimoni viu, es mereixen espais adequats a les seves necessitats i formar part activa de la vida del poble, per aixó El Consell Dels Majors és tan necessari per donalos veu.

EUPV Endavant, vol un poble transparent just i igualitari, així com sostenible fent cura dels residuos, l’aigua i l’energia.

Les nostra forma de fer política es per a vosaltres amb vosaltres, eixa es la nostra feina com a EUPV Endavant, treballar per millorar i donar suport al poble de Canals. Perquè abans de ser politica soc ciutadana i per lo tant patixc també eixes necessitats, per això la decisió de formar part d’aquest grup tant preparat i tindre l’oportunitat junt a vosaltres de poder millorar la vida Canals.

SI TU VOLS FEM POBLE!!

Mireia Garrido

Candidata a l’Alcaldia de Canals EUPV Canals Endavant!

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.