Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Entrega del Credo als joves de confirmació

Dissabte passat 30 d’abril, els i les nostres confirmands feren un “passet” més cap al Sagrament de la Confirmació. Fou a l’Eucaristia de les 19’30 hores, on el nostre mosén Emili va fer entrega de La Professió de Fe , el “Credo” als nostres xics i xiques que estan preparant-se durant dos cursos per a rebre l’Esperit Sant.  “… Esperit Sant que ve a tota l’Esglèsia, però en especial per a vosaltres…”

Un grup d’adolescents que sorprengueren per l’actitud tan cooperadora i  íntima a la vegada per tot el que significa el sagrament de la Confirmació. Un grup d’adolescents que seran testimoni de les paraules de l’Homilia que eren ressó de l’Evangeli proclamat i que el mosén els va dedicar…”No tingueu por mai. Passe el que passe a la vostra vida, perquè Jesús és qui  us acompanya, us cuida, us coneix i sempre està al vostre costat.   Mireu cap al futur  sempre donant-li gràcies perquè prompte rebreu el ” Crec” de l’Esglèsia i Ell us ajuda a que la por no us paralitze…la por fins -i- tot de ser testimoni seu.  LA PROFESSIÓ DE FE, és a dir “EL CREC” arreplega el que és essencial a la vostra vida. Ho proclamem per tot el món. Hem d’ésser conscients que nosaltres no ens hem inventat la FE i tenim l’obligació de transmetre-la, per a sentir-nos ESGLÊSIA… L’Esglèsia confia amb vosaltres, Déu compta amb vosaltres…si nosaltres confiem amb Ell la nostra vida camviarà, la nostra vida serà plena.

Aquesta Eucaristia és el Pòrtic dels propers actes que es desenvoluparan aquest mes de maig:  dia 13  Sagrament de la Penitència, dia 14 Via Lucis i per fi dia 15 Sagrament de la Confirmació. Esperem que els joves de la Parròquia ho visquen amb plenitud amb la Comunitat, i que aquesta  els acompanye.
Confirmació: entrega del Credo 2016

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.