Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Entrega del pergamí a la Festera de Gràcia Major de les Festes de Sant Antoni Abat del 2024, Adriana Ballester Olmo

Divendres es va celebrar l’entrega del pergamí a la Festera de Gràcia Major de les Festes de Sant Antoni Abat del 2024, Adriana Ballester Olmo

El passat divendres, en un acte carregat d’emoció i tradició, l’alcalde de Canals va lliurar el pergamí a Adriana Ballester Olmo, qui tindrà l’honor de representar la dona canalina com a Festera de Gràcia Major durant les properes Festes de Sant Antoni Abat del 2024. Aquesta cerimònia, plena de simbolisme, va tenir lloc en el marc de la celebració de les festes locals, i va comptar amb la presència de membres destacats de la comunitat i altres festers.

L’entrega d’aquest pergamí personalitzat és un reconeixement a la dedicació i compromís d’Adriana amb les tradicions i les arrels de Canals. Aquesta important designació la converteix en un referent per a totes les dones del poble i en una figura representativa de la bellesa i l’orgull de la cultura local.

La comunitat de Canals espera amb il·lusió les properes festes, en les quals Adriana Ballester Olmo assumirà un paper destacat com a Festera de Gràcia Major, portant enlaire el nom i l’esperit de la dona canalina.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.