Pulsa «Intro» para saltar al contenido

ENTREVISTA A LA REGINA DE CANALS: CARLA JUAN HUERTA

carla_juan_huertaCanals compta aquest any amb una regina de luxe, una ferma seguidora de les festes canalines que aporta als seus tendres dènou anys un aire de renovada jovialitat a la Fira de Setembre. Així és Carla, jove i alegre, però també de tracte fàcil i semblant tranquil. Ella, acompanyada de les seues quatre dames serà la que represente Canals i als canalins, t’agradaria coneixer-la un poc més? Doncs, segueix llegint.

Eres de Canals? Qué significa per a tú ser d’aquest poble?

Sí, sóc de Canals, he naixcut i he creixcut ací i per a mi és tot un orgull. Disfrute moltíssim de les seues tradicions i per supost, de les seues festes.

Qui et va propasar ser Regina? O va ser iniciativa pròpia?

Era una idea que em rondava desde feia temps. Ja l’any passat m’havia presentat i no ho vaig aconseguir i aquest any per fi puc dir que seré la Regina de la Fira.

Va ser una sorpresa per a tu saber-te elegida com la Regina de les festes?

Una sorpresa monumental, no m’ho esperava i quan m’ho van dir no m’ho creïa. La cridada que vaig rebre de l’alcalde desde la ràdio pensava que era una broma, de fet no anava ni a agafar el mòvil perqué no coneixia el número.

Qué vas pensar quan ho vas saber?

Em vaig sentir molt contenta i emocionada, no hi han paraules per a descriure-ho.

T’arrossega la festa, ja havies estat com a festera infantil i major de Sant Antoni, no?

Sí, com a festera infantil en l’any 2001 i de major en l’any 2008. En la meva familia hi ha una gran tradició, les meves germanes també han sigue festeres i a mi sempre m’ha agradat, però fins ara no havia aconseguit ser la Regina, es veu que a la tercera va la vençuda.

T’ha sigut complicat organitzar-te durant aquestes setmanes?

Per a res, encara que sempre hi ha alguna cosa que fer i anem cap amunt i cap avall les dames i jo, és un projecte que ens reporta una gran il.lusió.

I qué és allò que t’agrada més de la Fira? Et decantaries per algún dia o acte?

Els actes taurins són la meua debilitat, de fet em considere una persona molt taurina i no pense perdrem ni un dia a la plaça. A més, el meu dia preferit és el dia de les paelles i les disfresses, el més complet i un dels més bonics per a mi.

Tens quatre dames a la teua cort que t’acompanyaran durant aquests dies, et va resultar complicat elegir-les? Vos coneixieu d’abans?

No em va resultar gens difícil saber qui m’acompanyaria aquest any com a Regina, totes ens coneixíem d’abans i tenim molt bona relació. No paren de fer plans i ja tenim pensats uns quants dinars i sopars futurs.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.