Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Es canviaran les portes i finestres del CEIP Calixte III amb els 85.000 euros de Diputació

L’escola pública Calixte III de Canals es veurà beneficiada amb 85.000 euros de les ajudes directes que la Diputació de València atorgarà als ajuntaments dins el Pla Municipal de Manteniment d’Escoles. Unes ajudes que permetran canviar portes i finestres de 44 centres educatius, un d’ells el centre canalí, amb l’objectiu de millorar les escoles i contribuir també a aconseguir més eficiència energètica.

En concret, Diputació destinarà 85.000 euros per a canviar les finestres i portes del col•legi, alhora que satisfarà una vella reivindicació al substituir-se les finestres exteriors, que tenen, com el centre, 80 anys d’antiguitat. “Les nostres demandes han sigut escoltades. Tenim un govern receptiu, ja que també a l’Institut Francesc Gil hi haurà canvis”, ha explicat l’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, qui a més a més ha recordat que aquesta nova ajuda “és fruit de les diverses reunions que s’han mantes tant amb diputació com en conselleria per a fer-los arribar les nostres demandes”.

Aquest pla, en què ha col•laborat la Conselleria d’Educació amb un treball tècnic per determinar els centres que requerien la intervenció, es proposa de col•laborar amb els ajuntaments, que pateixen una ‘asfíxia financera que els impedeix de donar el manteniment que toca a les escoles d’Infantil i Primària’, causada per l’infrafinançament de la comunitat valenciana, tal com ha assegurat la Vicepresidenta del Consell, Maria José Amigó.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.