Es fiquen a la venda les entrades per a la Nit Jove de la Fira d’Agost de Xàtiva

Es fiquen a la venda les entrades per a la Nit Jove de la Fira d’Agost de Xàtiva

El Diluvi, Auxili i La Fúmiga seran els grups que actuaran el 17 d’agost, nit de concert al camp Murta dedicada a la joventut

Dijous, 6 de juny de 2019.- Les entrades per a la Nit Jove de la Fira de Xàtiva 2019, concert del camp Murta que es dedica als més joves, ja estan a la venda de manera online a través de la pàgina web www.notikumi.com. El preu d’aquestes entrades és de 15 euros en taquilla i 10 euros per compra anticipada (despeses de gestió no inclosos). No obstant açò, durant els primers dies de venda d’entrades el preu, sense despeses de gestió, estarà en 5 euros utilitzant el cupó de descompte «nitjove50». Pròximament les entrades també es ficaran a la venda en punts físics.

La Nit Jove, que està consolidada en la programació de la Fira amb una gran recepció per part del públic jove, se suma als diferents concerts en l’espai del camp Murta. Carlos Baute i Nuria Fergó, aquesta última junt amb la Música Nova, actuaran el 15 i 17 d’agost, respectivament, de manera gratuïta. Per altra banda l’artista Rozalen també està confirmada per a la Fira 2019. A aquests espectacles de l’espai del camp Murta se sumaran altres que seran anunciats pròximament.

A aquests concerts cal unir els grups locals, valencians i de música alternativa que participen en ‘Al Ras Festival’, dirigits al públic jove, així com els espectacles que s’ofereixen en la Glorieta que solen incloure música popular i folklòrica.

Enllaç directe a la venda d’entrades de la Nit Jove: https://www.notikumi.com/channel/pro21/2019/8/17/nit-jove-el-diluvi-auxili-la-fumiga-en-xativa?fbclid=IwAR2Hy-YFPCBdo4E7jLfP8IlZEtNv0NZBpgHLmnvveJakFb7EO7ll8sCmMyk

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.906 Visitas