Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Es suspenen les 24 hores de futbol de 2023

COMISSIÓ 24 HORES DE FUTBOL DE CANALS.
Estavem preparant la 46° edició de les 24 hores de futbol, ja teniem tots els equips participans i totes les propagandes, per confeccionar el cartell anunciador d’aques esdeveniment esportiu tan conegut en el nostre poble i les comarques dels voltans.
Les 24 hores van comensar en l’any 1976 i diferens comissións hem aconseguit que de forma ininterrumpida (sols vam parar els dos anys de la pandemia) es celebraren, primer en el poliesportiu de ca pareja i fins ara en el quatre camins.
El divendres en una reunió que vam tindre en la regidora d’esports Isabel Real ens va comunicar que l’ajuntament no podia posar un euro en arreglar els desperfectes(iluminació, vestidors etcc…)
mentres el camp estiga cedit a la federació i esta no renuncie a la cesió que té desde l’any 2007.
l’unica opció era que de la subvenció que ens dona l’ajuntament nosaltres pagarem les despeses produides per l’arreglo del camp. Li vam dir a la regidora que aixó era imposible.
Tota esta lamentable situació que té el poble de Canals en el camp de futbol ens ha obligat per primera vegada en 48 anys a suspendre la 46° edició de l’esdeveniment mes antic que celebrem en el nostre poble.
Esperem en Juny del proper any estiga tot solucionat i podem disfrutar d’aquest esdeveniment esportiu.
Agraim a les cases comercials el suport que any darrere d’any ens donen i als equips tant de Canals com als de les altres comarques per la seua predisposició a participar. En aquest event.
Moltes gracies.
Foto: 24 hores de 2019

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.