Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Es suspenen partits del club Canals Promeses per l’estat del camp de futbol

Bon dia, aquest cap de setmana s’han suspès 3 partits del club que havien de disputar-se en el camp de futbol QUATRE CAMINS (equips Juvenil, Cadet i Benjamí “A”). Els desperfectes que mostra actualment la gespa han fet impossible la disputa d’aquests partits. Des del club es va proposar la suspensió dels partits per el risc de lesió i tant els àrbitres com els clubs rivals, al revisar el camp, van estar d’acord en la postura que nosaltres vam plantejar i es van negar a jugar.
Ja són molts anys els que es ve reclamant des del Canals Promeses C.F. el canvi de gespa, així com la reparació o substitució de diferents aspectes del Quatre Camins (vestidors, accessos, enllumenat, entorn del camp, neteja…), i aquesta setmana la gespa ha arribat a un estat que, no sols impedeix la pràctica normal del nostre esport, sinó que suposa un gran perill per a tots els esportistes que setmana a setmana realitzen els seus entrenaments i partits en aquest camp.
Es podria pensar que el camp de futbol El Llimoner pot ser una solució per als clubs de futbol, però aquest camp (que si que és municipal) no reuneix els requisits mínims per a la disputa de partits de futbol 11 (categories Infantil, Cadet, Juvenil i Amateur). Entre les mancances que presenta aquest camp podem trobar, la inexistència de banquetes, falta de vestidors de futbol amb una capacitat de jugadors/es mínima de 12, tanca de separació entre el terreny de joc i graderia, túnel de vestidors…
Tot açò fa que els nostres partits com a equips locals no es puguen disputar en el nostre poble. Per tant, el Canals Promeses C.F. es veu obligat a tindre que buscar un camp de futbol en una altra localitat per a poder jugar els seus partits com a equip local. Aquesta situació, ja es va produir fa uns anys (temporada 2018/2019).
CANALS PROMESES C.F.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.