Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Escola d’estiu 2015

El proper 29 de juny, el nostre col·legi obrirà la 10a Escola d’Estiu adreçada a xiquets de 3 a 12 anys tant de Canals com de localitats veïnes. L’objectiu de l’Escola d’Estiu del Col·legi Parroquial és ensenyar, aprendre i treballar en un ambient cristià, sensibilitzador, divertit i màgic.

Per a l’edició d’enguany hem programat tot un seguit d’activitats, tallers i jocs que fomentaran la formació cristiana amb valors religiosos, l’estudi acadèmic i les habilitats manuals, la creativitat i la imaginació, fent servir una metodologia cooperativa, tolerant, afectiva i divertida. 

L’Escola d’Estiu 2015 estarà formada per professionals amb experiència (professors titulats, educadors, animadors socials i monitors) que dinamitzaran, ambientaran, animaran i controlaran en tot moment el grup d’alumnes. Així, amb bon humor i imaginació, es potenciarà el desenvolupament afectiu, emocional i intel·lectual  dels xiquets, i se’ls oferirà un aprenentatge integral on es conjuga la formació humana i la cristiana.

T’animes? Del 29 de juny al 24 de juliol, el col·legi Parroquial Sant Antoni Abat obrirà les seues portes per oferir-te la millor Escola d’Estiu.

T’ho vas a perdre?  T’esperem.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/escola-destiu-2015/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.