Press "Enter" to skip to content

Especial Eleccions Municipals 2023 (Entrevistes Radio)

Des de el programa PER PILOTES de Canals Radio s’està entrevistant a tots els candidats i candidates a l’alcaldia de Canals, cada dijous pasara per els microfons de Canals Radio un dels candidats per explicar el seu programa.


Compromis

 

Entrevista del programa per pilotes de Canals Radio a Mai Castells de Compromís per Canals. L’alcaldessa ens conta el projecte del partit per a la reelecció.


Esquerra Unida

Entrevista del programa per pilotes de Canals radio, a Mireia Garrido la candidata de Esquerra Unida-Endavant, que ens conta la visió de poble i les idees que tenen.


Partit Popular

Entrevista del programa per pilotes de Canals Radio a Nacho Mira, candidat a l’alcaldíoa de Canals per el Partit Popular

PSOE

Entrevista del programa per pilotes de Canals Radio a Cristian Juan Fasanar del PSPV-PSOE, en ell parlem del projecte per a la legislatura 2023-27


Suma’t

 

Entrevista del programa Per Pilotes de Canals Radio amb el candidat per Suma’t, Edu Badal, que ens contà quin projecte de poble tenen.


UCIN

 

Entrevista del programa Per Pilotes de Canals Radio a Celia Bononad d’UCIN, que ens conta el Canals que tenen en ment.

 


VOX

 

Entrevista del programa per pilotes de Canals Radio a Abel Recatalá de VOX, parlem del poble de Canals que volen si guanyen les eleccions.