Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Espectacle eqüestre del Centre Hípic la Victoriana en la Fira de Setembre

Canals, 24 de setembre de 2023 – La Zona Jove de Canals va ser l’escenari d’un emocionant espectacle eqüestre aquest diumenge a les 12 hores. L’esdeveniment va ser organitzat un any més pel Centre Hípic La Victoriana en el marc de la Fira de Setembre, i va atraure a un gran nombre de espectadors a pesar de les altes temperatures.

L’espectacle va oferir una exhibició d’habilitats eqüestres, amb elegants cavalls i jòvens jinetes que van demostrar la seua destresa i coordinació en diferents disciplines eqüestres. El públic present va ser tractat amb elegants números de doma i salt, així com altres exhibicions que van mostrar la complicitat entre cavalls i jòvens riders.

El Centre Hípic La Victoriana ha estat un referent en la promoció de l’amor i la passió per l’equitació a Canals i altres àrees properes. L’esdeveniment d’aquest diumenge va ser una oportunitat perfecta per a mostrar el talent local i destacar la importància de la formació eqüestre i la relació entre cavalls i humans.

A pesar de les condicions meteorològiques, l’espectacle eqüestre va ser un èxit i va rebre l’aplaudiment del públic. Aquest tipus d’esdeveniments contribueixen a enriquir la vida cultural de Canals i a fomentar l’interès per l’equitació i els animals entre els més joves.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.