Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Esposen a la venda més entrades per al “Last Zombie Day”

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals posarà més entrades a la venda del “Last Zombie Day”, previst per al 8 d’abril. Encara que falta més d’un mes per a la celebració les entrades que estaven a la venda al Centre Jove ja s’han esgotat. Per aquesta raó, com ha informat el regidor de l’àrea, Ricardo Requena, “es posaran més entrades en circulació aquesta setmana al mateix preu de 20 euros com reconeixement al bon ritme de venda sense que s’incremente el cost com ja ocorre en la venda per internet”. I continua dient “aquells que s’acosten a comprar la seua entrada al Centre Jove de Canals fins el diumenge 5 de març pagaran 20€ en compte de 25€ que és ja el preu oficial d’aquesta setmana”.

Aquest peculiar i especial esdeveniment, posat en marxa per l’empresa Eventos Zombies LZD i promogut per la regidoria de Joventut farà viure als participants, una experiència zombie 100%. Consistirà a sobreviure tota la nit en Canals, que es convertirà en un municipi apocalíptic, fins a ser evacuats l’endemà al matí. El joc, que començarà a les onze de la nit, té una durada de 6,5 hores. Una de les parts més divertides és que es juga en un escenari real, als carrers; comptant, a més, amb edificis públics i privats per a desenvolupar escenes on s’hauran de completar proves i missions així com interactuar amb els personatges per aconseguir arribar al punt d’evacuació.

Precisament, el passat divendres visitaren Canals dos guionistes de l’empresa organitzadora, que acompanyats pel regidor de Joventut, Ricardo Requena, van recorre la part del poble i les instal•lacions que donaran forma a aquesta aventura. Per al regidor “aquesta activitat pretén ser una alternativa d’oci per als joves de Canals i d’altres localitats properes que de segur gaudiran de tot tipus de proves terrorífiques però l’hem escollit perquè també té un important vessant solidàri i educativa perquè s’haurà de treballar en equip per a completar amb èxit la missió”.

Last Zombie Day no és un joc competitiu sinó de supervivència però sí que hi haurà premis i reconeixements per als quals aconseguisquen sobreviure tota la nit i completar totes les proves. Els jugadors començaran l’activitat amb un peça de roba identificativa durant les hores prèvies, per exemple, color verd per als supervivents; roig, per als zombies; groc per a militars o actors. Al “check in” també es farà una breu explicació de les normes bàsiques del joc.

Recordem, per tant, que les entrades estaran a la venda al llarg d’aquesta setmana al Centre Jove de Canals. Tot i així es poden també comprar via on-line a la pàgina web www.lastdayzombie.com.

2 comentarios

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.