Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Estat de Registres de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals

logo AFA 2013Seguint amb el nostre afany de transparència i accessibilitat a la informació, AFA Canals fa públic també l’estat d’enregistraments de que disposem a dia d’avuí. Aprofitem també l’ocasió per tal de felicitar els nadals a tot el món així com esperar que tinguen un feliç 2015. Siguem una associació transparenta i a més volem ser una associació modèlica.

 

Estat de Registres de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals conta amb uns estatuts registrats en els corresponents registres obligatoris. tant de Conselleries com de la Generalitat

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals compta amb un Reglament de Règim intern, legal, aprovat en Assemblea General de l’Associació i registrat en els corresponents registres.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals esta donada d’alta en FEVAFA (Federació Valenciana d’Associacions de Familiars i Malalts d’Alzheimer) des de novembre de 2008.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals està donada d’alta en CEAFA (Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Familiars i Malalts d’Alzheimer) des de novembre de 2008.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals pertany a  Alzheimer Europe (Associació No Governamental d’àmbit en la CEE)

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals pertany també a Alzheimer’s disease (organització a nivell mundial).

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals, està Registrada en el Ministeri de Sanitat Política i  Social.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals esta registrada en l’Agència Valenciana de Salut,  Direcció General de Qualitat i Atenció al Pacient.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals està donada d’alta en la Conselleria de Benestar Social.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals està registrada en el Registre de Titulars d’activitats d’Acció Social, de la Generalitat Valenciana

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals es troba adscrita al Conveni Col·lectiu Laboral de Centres i Servicis d’Atenció a Persones Discapacitades de la Comunitat Valenciana. Resolució de 23 de desembre de 2008 de la Direcció General de Treball Cooperativisme i Economia Social

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals està donada d’alta per a l’exempció de l’impost d’activitats econòmiques.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals es troba en procés de sol·licitar la Utilitat Pública.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals es troba registrada en la base de dades de la LOPD (Llei Oficial de Protecció de Dades)

L’Associació està donada d’alta i passa revisions en establiments amb permís per a l’adquisició i distribució d’aliments de la conselleria de Sanitat. (Registre d’Establiments Alimentaris menors).

L’Associació està en possessió de l’Alta d’Activitats com a “Centre de Respir”.

L’Associació ve col·laborant amb el servei de Benestar Social de nostre Ajuntament,

L’Associació ha realitzat un procés de qualitat per tal d’obtenir un Segell de qualitat tipus UNE EN ISO 9001:2008.

Acreditació de l’Associació en el servici de programes especialitzats de la Conselleria de Benestar Social, amb resolució favorable.

Acreditació provisional a entitats sense ànim de lucre de servicis de promoció de l’autonomia personal a persones en situació de dependència (Llei 39/2006 de 14 de desembre de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència).

Relacions internacionals

 AFA CANALS pertany a Alzhimer Europa

AFA CANALS pertany a Alzheimer’s Disease Internacional

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.