Press "Enter" to skip to content

ESTE CAP DE SETMANA LA TORRETA DE CANALS CELEBRA LES SEUES FESTES GRANS

Dotze festeres acompanyades amb les seues respectives parelles, s´encarreguen enguany de dur a terme les festes de La Torreta de Canals , bressol del Papa Calixt III, amb el suport entre d´altres ,de la regidoria de Fira i Festes de l´Ajuntament de Canals.

Així este divendres, 6 de Maig, comencen els actes amb jocs infantils, globotà, la final del campionat del truc i el ball de Djs.

Dissabte, 7 de Maig, Dia de la Verge de Fàtima, els actes festius començaran amb el tercer encontre de boixets al carrer Calixte III, després els més menuts gaudiran d´un parc infantil amb la presència de personatges de disney. Per la vesprada, es celebrarà una gran cavalcada amb repartiment de moltes joguines i ja cap a les 20,00 hores serà la processó en honor a la verge de Fàtima. Els actes continuaran amb la cordà nocturna al carrer Calixt III i després l´actuació de l´orquestra” Discovery.”

Diumenge , 8 de Maig, Dia de la Santa Creu, els actes a festejar seran plenament religiosos, així a les 10 del matí serà la processó amb el trasllat d ela Santa Creu des del temple Parroquial fins l´Oratori dels Borja i després es procedirà a la benedicció dels camps. A continuació, Santa Missa i repartiment del pa beneït per tot el barri. Per la vesprada i abans de la tradicional Pujà al Pi, es durà a cap la cordà al carrer Calixt III. La festa conclourà amb la processó de la Santa Creu per tot el barri.

TORRETA ACTESjpg_Page1 (Copiar) TORRETA ACTESjpg_Page2 (Copiar) TORRETA ACTESjpg_Page3 (Copiar) TORRETA ACTESjpg_Page4 (Copiar)

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x