Pulsa «Intro» para saltar al contenido

ESTE CAP DE SETMANA LA TORRETA DE CANALS CELEBRA LES SEUES FESTES GRANS

Dotze festeres acompanyades amb les seues respectives parelles, s´encarreguen enguany de dur a terme les festes de La Torreta de Canals , bressol del Papa Calixt III, amb el suport entre d´altres ,de la regidoria de Fira i Festes de l´Ajuntament de Canals.

Així este divendres, 6 de Maig, comencen els actes amb jocs infantils, globotà, la final del campionat del truc i el ball de Djs.

Dissabte, 7 de Maig, Dia de la Verge de Fàtima, els actes festius començaran amb el tercer encontre de boixets al carrer Calixte III, després els més menuts gaudiran d´un parc infantil amb la presència de personatges de disney. Per la vesprada, es celebrarà una gran cavalcada amb repartiment de moltes joguines i ja cap a les 20,00 hores serà la processó en honor a la verge de Fàtima. Els actes continuaran amb la cordà nocturna al carrer Calixt III i després l´actuació de l´orquestra” Discovery.”

Diumenge , 8 de Maig, Dia de la Santa Creu, els actes a festejar seran plenament religiosos, així a les 10 del matí serà la processó amb el trasllat d ela Santa Creu des del temple Parroquial fins l´Oratori dels Borja i després es procedirà a la benedicció dels camps. A continuació, Santa Missa i repartiment del pa beneït per tot el barri. Per la vesprada i abans de la tradicional Pujà al Pi, es durà a cap la cordà al carrer Calixt III. La festa conclourà amb la processó de la Santa Creu per tot el barri.

TORRETA ACTESjpg_Page1 (Copiar) TORRETA ACTESjpg_Page2 (Copiar) TORRETA ACTESjpg_Page3 (Copiar) TORRETA ACTESjpg_Page4 (Copiar)

2 comentarios

  1. Reme Artes Reme Artes 6 de mayo de 2016

    Cuantos años tendrá esa foto porque se ve el P.Víctor Ramos sosteniendo la Verá Cruz

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.