Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Estrena marxa cristiana del jove compositor canalí Àngel Vidal Pérez

Estrena marxa cristiana “Comparsa Cristianos Elda”

DSC_0069

El passat dissabte 15 de febrer als salons de banquet Índalo de la ciutat d’Elda s’estrenava la marxa del jove compositor canalí Àngel Vidal Pérez. La marxa cristiana, que du per nom Comparsa Cristianos Elda, està dedicada a la comparsa que du el mateix nom.

La composició i creació de la marxa ve arrel la bona relació que te el compositor amb el president de la mateixa, fruit de la qual fa nàixer aquesta composició.

Àngel Vidal Pérez naix a Canals el 1994. Nét i nebot de músics, des de ben prompte es sent atret per la música. Comença a estudiar música a l’escola de música José Luis Biosca Guerola de la U.M.S.C. de Canals de la mà del seu mestre Josevi Biosca, sent la tuba l’instrument elegit. Continúa els seus estudis en el conservatori Mestre Vert de Carcaixent, tenint com a mestre Ximo Cardona. En la faceta d’instrumentiste ha fet cursets amb mestres reconeguts de tuba com Vicent López o Juan Palacios. També col·labora amb diferents bandes i formacions al llarg de la geografía espanyola. Estudia  harmonía i anàlisi amb Oscar Creus i Vicent Sanchis i fonaments de composició de la mà de Javier Costa. En l’actualitat acabarà els seus estudis de Grau Mitjà al conservatori de Carcaixent.

DSC_0065  DSC_0075 IMG_20140216_045237

2 comentarios

 1. Ana Garcia Ana Garcia 3 de marzo de 2014

  Hola Angel.
  Estic molt orgullosa de tu aixo si… com be diu ton tio
  no baixes la guardia ; i seguix aixina que
  pots arribar lluny si te ho proposes ! 😉
  M’alegre molt i te ho mereixes !

  PD: Ens veiem en el conservatori 😛

 2. VICENTE PEREZ MOMPO VICENTE PEREZ MOMPO 24 de febrero de 2014

  Angel, solo me gustaría decirte una cosa que seguramente tu abuelo materno, más conocido en Canals, por Vicente El Tapisser, te estaría diciendo continuamente, no bajes la guardia, ya que en la música nunca se sabe bastante.
  Enhorabuena sobrino y sigue por este camino, ya que no lo estás quitando, lo estás heredando de tu abuelo materno.
  Un abrazo de tu tío Vicente, y sepas que desde algún sitio que solo Dios sabe donde pueda ser, tu abuelo te está hechando una mano y tanto él como tu abuela estarán muy contentos.
  En Valencia, siendo las 7:54 h. del día 24 de febrero de 2014.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.