Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Eucaristia 5é de primària

Divendres passat 22 de novembre, el nostre curs de 5é d’educació primària vam celebrar una eucaristia oficiada per Mn.Victor i preparada pel nostre alumnat amb ajuda del tutor, la mestra de religió i el mestre de música.

Els comentaris expressats després de la celebració reflecteixen com ho van viure els/les nostres alumnes.

Nuria: “Dos dies abans, en religió, ho estàvem preparant tot. En música estàvem preparant la cançó en flauta…”

Nicolás: “El viernes pasado día 22, a las 10:00 nos fuimos todos a la capilla, todos se levantaron, empezaron a tocar la flauta la canción de la Aleluya…”

Ainhoa: “… El retor ens estava esperant, vam cantar la cançó d’entrada que era preciosa… Que bé m’ho vaig passar!”

Eduard: “La misa fue estupenda y divertida. Nos hicieron buscar un tesoro y Jorge G. lo encontró. ¡Eran chuches!   También tocamos una canción con flauta y sin flauta. Luego leyeron todos muy bien y, sí, las lecturas y las peticiones las hicimos nosotros

¡Fue espectacular!…”

Hugo: “La eucaristia ens l’ha donat Don Victor, me ho he passat molt bé. Hem llegit, hem fet peticions, hem trobat un tresor.”

Carla: “La missa del divendres em va parèixer molt interessant, sobre tot la lectura que va llegir el mossèn. En acabar ens va explicar que un tresor és un premi i si trobaves un amic, trobaves un tresor, i si trobaves a Jesús trobaves un amic, per tant, trobaves un tresor. Vam fer una recerca del tresor i el premi –un paquet de llepolies-, el vam compartir tots. ¡Va ser molt divertit!”

Raül: “La missa va començar fent un cant que primer van tocar en la flauta i després cantàvem. Després va llegir Ricard la munició d’entrada. Tot seguit, Don Victor va dir l’oració inicial. A continuació vam llegir les peticions… vam prendre la comunió i finalment vam fer una lectures, ens va donar la benedicció i van cantar la cançó del col·legis diocesans.”

Ricard: “La eucaristia m’ha paregut mol bé, perquè hi havia un tresor amagat, cor de

flautes i un sacerdot molt bo amb nosaltres…”

Javi “…Estava nerviós, emocionat… També els meus amics de la flauta van tocar molt bé i els que van llegir també ho van fer molt bé. Les paraules de Don Victor va estar molt interessants i les vaig comprendre bé…. ¡Va ser espectacular!

Rebeca: “…Finalment ens ho passarem molt bé i eixirem tots molts contents”.

http://vl.parroquiacanals.com/eucaristia-5e-de-primaria/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.