Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Eucaristia solemne a la verge dels Dolors

La Mare de Déu dels Dolors, patrona de Canals, va copar els actes religiosos a la localitat el passat dissabte, amb una missa que tots vostès van poder vore íntegrament este cap de setmana per la TV Comarcal i que es repetirà este Divendres Sant a les 11:30 del matí.

Les cambreres de la Mare de Déu que ostenten aquest important càrrec durant dos anys són les encarregades d’organitzar tots els actes al seu honor. També elles foren protagonistes en la missa, molt seguida pels veïns ja que protagonitzaren les lectures. La imatge de la patrona, ben engalanada i decorada, es va disposar a peus de l’altar, en una cantonada. A ella se li honra i venera.

En el seu sermó, el retor ha fet menció a les diferents esglésies, a les noves tecnologies, a la desigualtat salarial i al maltractament, i ha demanat a la Mare de Déu que ens aporte protecció i sentiment de justícia, que no ens pose en una situació còmoda que ens faça indiferents a les desgràcies dels demés i que ens faça solidaris i atents.

L’acte va estar amenitzat pel Cor Parroquial que acompanyà aquesta missa emocionada que cada any es pot vore per televisió en una cita ineludible amb la tradició.

[ultimate_gallery id=”55220″]

Un comentario

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.