Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Excursió a la representació “Cyrano de Bergerac”

El passat dimecres 20 de novembre, els alumnes de cinquè i sisè de primària del nostre col·legi van realitzar una excursió a la ciutat de València per a assistir a la representació teatral que portava per títol “Cyrano de Bergerac” de Roberto García, interpretada per la companyia teatral “L’Horta Teatre” i que està basada en l’obra d’ Edmon Rostand.

Les activitats van començar visitant el conjunt monumental format per la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, El Micalet, La catedral de València i carrers i places adjacents . Comentàrem la bellesa arquitectònica dels monuments i la singularitat de places i carrers. També contemplàrem la majestuositat del edificis del Carrer Cavalles i els monuments emblemàtics com són les Corts Valencianes i el Palau de la Generalitat.

L’obra, segons la valoració posteriors dels alumnes va ser majoritàriament qualificada com a “Molt interessant” i en ella es barrejava el món present impregnat de les noves tecnologies mòbils amb la societat de Cyrano al segle XVII . L’ obra va estar molt ben interpretada i plena d’efectes audiovisuals que des del principi va enganxar els alumnes.

Posteriorment anàrem a dinar al parc Gulliver, parc en el què  vam acabar de passar una jornada d’esbargiment i convivència .

http://vl.parroquiacanals.com/excursio-a-la-representacio-cyrano-de-bergerac/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.