Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Excursió PQPI a la ciutat de Xàtiva

El divendres 29 de novembre, els alumnes del PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial de “Reprografia”) del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat realitzaren una visita cultural a la ciutat de Xàtiva.

El recorregut s’inicià al casc antic de la ciutat, on visitaren alguns carrers i places històriques com la plaça dels Trinitaris o el carrer Montcada. D’ allí ens anàrem cap a dalt, cap al castell que corona la ciutat, on els alumnes pogueren gaudir, apart de les espectacular vistes de la ciutat i part de la comarca, d’ una exposició sobre les diferents construccions defensives antigues i la vida general als castells, que contenia una mostra d’objectes relacionats amb la quotidianitat de les fortificacions i les seues peculiaritats. També varen conèixer les diferents parts del castell, el menor –més antic, originàriament d’època Ibèrica- i el major, el qual aglutina totes les èpoques posteriors com la Romana, visigoda, musulmana, cristiana…

L’activitat va finalitzar amb la visita a la Col·legiata de “La Seu” i la pujada a la seua torre per contemplar les vistes de la ciutat – una meravella!

http://vl.parroquiacanals.com/excursio-pqpi-a-la-ciutat-de-xativa-2/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.