Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Èxit de Francesc Vila en el V Campeonat de la Comunitat Valenciana de Curses d’Obstacles (OCR) a Sagunt

El passat diumenge 10 de setembre del 2023, es va celebrar el V Campeonat de la Comunitat Valenciana de Curses d’Obstacles (OCR) a Sagunt, una cita destacada en el món de l’atletisme d’obstacles. En aquesta emocionant competició, Francesc Vila, un atleta canalí resident a Aielo de Malferit i membre de l’equip alicantí MEDIEVAL OCR TEAM, va aconseguir un impressionant segon lloc en la categoria competitiva del Grup d’Edat de 45 a 49 anys i va situar-se en la 13ª posició en la classificació general de tots els Grups d’Edat.

La prova va exigir als participants recórrer 8,4 km de terreny de muntanya amb un desnivell positiu de més de 350 metres i superar més de 40 obstacles, alguns d’ells amb un alt grau de dificultat i tècnica. Més de 450 corredors i corredores procedents de diverses províncies espanyoles van prendre part en aquest esdeveniment esportiu, consolidant-lo com una de les cites més importants de curses OCR a la Comunitat Valenciana.

Francesc Vila, conegut com un dels referents en aquesta disciplina, ostenta el títol de Campió d’Espanya a la Lliga Nacional del 2021 en la seua categoria d’edat de 45 a 49 anys i va quedar en tercera posició en la classificació general de la Lliga Nacional i OCR SERIES del 2022. A més, va aconseguir la seua classificació i va competir en el Campionat Europeu de OCR l’any passat a Val di Fiemme (Itàlia) i, durant el passat juny, va participar en el Campionat Europeu de OCR a Tata (Hongria).

Actualment, Francesc Vila lidera les classificacions, tant en la Lliga Nacional com en la Lliga OCR SERIES, de la seua categoria, demostrant una notable consistència en el seu rendiment i una dedicació exemplar a aquest esport d’obstacles.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.