Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Èxit de participació a la caminada nocturna de rehomologació de la Senda del Portalet

Canals, 25 de setembre de 2023 – El passat dissabte, els amants de la natura i la senderisme es van unir a una emocionant caminada nocturna per celebrar la rehomologació de la Senda del Portalet a Canals. L’esdeveniment va ser organitzat per l’associació mediambiental El Brot i va superar totes les expectatives amb una gran afluència de participants.

La Senda del Portalet és una ruta emblemàtica de Canals, i la seua rehomologació va ser una oportunitat per destacar la bellesa natural de la zona. Els caminants van gaudir d’una nit única, envoltats de la tranquil·litat i la bellesa del paisatge nocturn. La caminada va culminar amb un agradable sopar al Túnel, creant així records inoblidables per a tots els assistents.

L’associació mediambiental El Brot anima a tots els residents i visitants de Canals a explorar aquesta emblemàtica senda i a gaudir de la seua bellesa natural. La Senda del Portalet ofereix una experiència única de connexió amb la natura i és perfecta per a tots els amants de l’aire lliure i l’aventura.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.