Èxit de participació en els premis literaris “Vila de Canals 2021”

Èxit de participació en els premis literaris “Vila de Canals 2021”

L’Ajuntament de Canals destaca l’èxit de participació en els premis literaris “Vila de Canals 2021”

La Regidoria de Cultura, de l’Ajuntament de Canals, ha donat a conéixer el nombre d’escriptors i escriptores als premis literaris “Vila de Canals 2021”, destacant l’alta participació de les dues convocatòries de poesia i narrativa en castellà, “Arcadio Ferrer”, i de poesia i narrativa en valencià, “Francesc Bru”.

En total s’han rebut 65 peces literàries originals. Aquestes estan dividides en 21 de narrativa en castellà i 12 de poesia en castellà; 17 de narrativa en valencià i 15 de poesia en valencià.

Des de la Regidoria recalquen que la procedència de les peces en valencià és de Catalunya i de les Illes Balears. En la categoria de llengua en castellà, aquest any ha augmentat el nombre d’autors i d’autores de Madrid, però també d’altres llocs d’Espanya com Oviedo, Gijón, Cádiz, Sevilla o Albacete, entre d’altres.

A més a més, també ha participat un escriptor internacional provinent de Puerto Rico, el qual no és la primera vegada que envia una peça literària.

El dictamen del jurat estarà previst per a la primera setmana de novembre. 

Cal recordar que aquest concurs literari compta amb un total 3.000 euros en premis, entre els quals es troben també els premis a millors autors/es de Canals.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas