Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Èxit de partipació en la tradicional “Nit del Farolet” a Canals

Èxit de partipació en la tradicional “Nit del Farolet” a Canals

Canals. -29.07.2022-  Després de dos anys sense poder celebrar-la com a conseqüència de la crisis sanitaria, un any més se celebrava, al nostre municipi, la tradicional “Nit del Farolet”.

Anit, l’Avinguda Vicente Ferri de Canals va ser seu, novament, d’aquesta commemoració anual que es festeja la nit de l’últim dijous de juliol.

A l’emplaçament es va acostar un gran numere de participants de totes les edats, que van voler formar part de l’esdeveniment exhibint els seus farolets fets de manera casolana amb els característics melons d’Alger.

Aquesta cerimònia ja emblemàtica al nostre poble, organitzada per l’associació de col·laboradors de Canals Ràdio, col·lectivament amb les regidories de Joventut i Cultura, va estar amenitzada per la música de les dolçaines i els tabals, pels tradicionals balls del folklore valencià a càrrec del grup de Danses Canyamars, i pels i les alumnes del CEIP Vicente Rius qui van entonar els versos de la representativa cançó composta per la mestra i música Alícia Arnau, expressament per a aquesta nit.

Video de Toni Masiá festes de Canals al youtube.

Com que no tenim fotos d’aquesta edició excepte les enviades per l’ajuntament, es publica un àlbum de fotos de l’edició de 2014

[print_gllr id=124786]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.