Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Èxit del Cicle de Formació per a Comerciants al Mercat Municipal: Modernització i Digitalització amb Fons Europeus

Els venedors i venedores del Mercat Municipal han conclòs amb èxit un cicle de formació d’un mes. Aquest programa, organitzat per la regidoria de Mercat i finançat amb fons europeus del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, té com a objectiu principal la professionalització i digitalització dels comerços locals.

Durant sis sessions intensives, els participants han explorat temes clau per a la revitalització del mercat. S’han abordat qüestions fonamentals com la eficient gestió de l’espai comercial, la millora de la comunicació amb els clients i la presentació dels productes per afegir-los un valor significatiu.

En l’era digital actual, la formació també s’ha centrat en eines essencials per al comerç modern. Els participants han explorat el funcionament de plataformes clau com Instagram i Google My Business, aprenent a utilitzar-les de manera efectiva per promoure els seus negocis i productes.

El punt àlgid del cicle va tenir lloc ahir dilluns, on els comerciants es van submergir en el fascinant món de la fotografia amb dispositius mòbils. Aquesta sessió pràctica va proporcionar als participants habilitats essencials per capturar imatges atractives que realcin els seus productes i cridin l’atenció de clients potencials.

Aquest programa formatiu forma part d’un projecte més ampli de modernització i rehabilitació del Mercat Municipal, contribuint així al desenvolupament sostenible de la comunitat local. La inversió de fons europeus destaca la importància de reforçar la base comercial a nivell local i fomentar la resiliència econòmica en temps de canvis constants.

Amb aquest exitós cicle de formació, els comerciants del Mercat Municipal estan millor equipats per fer front als reptes del mercat actual, apostant per la innovació i l’adaptació a les demandes canviant dels consumidors. Aquest és un pas significatiu cap al futur, on la tradició es troba amb la modernitat al cor de la nostra comunitat.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.