Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Exitosa i gelada Cavalcada de Reis en Canals 

Canals, 6 de gener de 2024 – Anit va tenir lloc una emocionant Cavalcada de Reis a Canals, amb la presència dels esperats Melcior, Gaspar i Baltasar. Des de les 18.00 hores, els Reis Mags d’Orient van fer la seua aparició als annexos poblacionals d’Aiacor, Torre-Cerdà i la Torreta, omplint de màgia i il·lusió tots els racons dels llocs visitats.

Ja a les 19.00 hores, la comitiva reial va ingressar solemnemente a l’avinguda Jaume I de Canals, acompanyada per la admiració i alegria dels xiquets i xiquetes que esperaven amb il·lusió aquest moment tan especial. Les carrosses lluminades, els músics de la AMC, i la presència radiant dels Reis Mags van convertir el recorregut en un espectacle inoblidable per a tota la família.

Prèviament, entre les 16.00 hores i les 18.00 hores, els veïns i veïnes van tenir l’oportunitat de deixar els seus regals en el Centre Cultural Calixt III, on l’emissari reial va recollir les emocionants sorpreses. Aquestes van ser organitzades amb cura per l’emissari i, més tard, lliurades pels propis Reis Mags als xiquets i xiquetes a partir de les 21.00 hores, després de l’arribada.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.