Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Exitosa Trobada Anual de Mestresses de Casa de La Costera i la Vall d’Albaida a Agullent

El dissabte 2 de març de 2024, l’associació Tyrius va organitzar la trobada anual de mestresses de casa de La Costera i la Vall d’Albaida a Agullent, un esdeveniment que va reunir a destacades figures polítiques i socials. L’alcalde Nacho Mira i la regidora de Benestar Social, Loli Sanchis, van ser presents en aquesta trobada que va comptar amb una notable participació.

L’esdeveniment va ser enriquit amb la presència d’importants personalitats com Asunción Quinzá, secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat; Davinia Bono, Directora General d’Igualtat i de l’Institut de les Dones; Vicente Mompó, president de la Diputació de València; i Eugenia Garrigues, presidenta de l’Associació Tyrius Comunitat Valenciana.

La trobada va ser una oportunitat per a compartir experiències, coneixements i establir vincles entre les mestresses de casa de les comarques valencianes. La presència d’autoritats destacades en matèria d’igualtat i benestar social va enfortir el compromís amb la promoció de la igualtat i el suport a aquest col·lectiu tan important en la societat.

L’associació Tyrius ha demostrat una vegada més la seua capacitat per a organitzar esdeveniments significatius que posen en valor el treball i la dedicació de les mestresses de casa, alhora que serveixen com a punt de trobada per al diàleg i la col·laboració entre diferents àmbits institucionals i socials.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.