Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Experiència de Marc Calabuig en la Pasqua Jove 2014

Marc és un jove de 14 anys que estudia 3r d’ESO i és un dels joves de Vallada que han participat en la Pasqua Jove de la nostra Parròquia. Ací ens deixa la seua experiència.

La meua experiència respecte a la meua primera pasqua jove ha sigut bastant reconfortant. Com he dit, ha sigut la meua primera pasqua i, encara que els meus companys de Vallada ja m’havien parlat d’aquesta, jo anava amb cert sentiment de por i desconfiança. Crec que són sentiments bastant habituals quan vas a un lloc on no coneixes a ningú i al que no has anat abans, però a l’hora tenia ganes d’anar i veure què podia traure d’aquella aventura de la que abans m’havien parlat tant bé.

La veritat és que em va encantar, va ser una experiència on la religió i la fe van tindre un paper important ja que era la causa per la que ens vam reunir tots els joves i el nostre principal motiu de celebració. Va ser una manera diferent de viure la pasqua i també de viure les celebracions religioses que l’envolten com per exemple la vetla o oracions amb unes temàtiques i unes intencions que van fer que cada una de les persones que allí estàvem pensarem en la vida de forma diferent. Ens van canviar de certa manera la forma de pensar, tant de la  vida com de la mort. També ens van mostrar una cosa molt important que és la fe que tenim, i es que Déu es troba en nosaltres fins i tot en els pitjors moments.

A banda de les oracions, les activitats i dinàmiques van ser també un dels motius pels quals em va encantar tant aquesta pasqua. Eren jocs que et feien reflexionar o que et feien morir de por.

Un altre dels punts més importants va ser la gent que allí hi havia i la bona relació que hi havia entre tots. El primer dia ja em vaig sentir integrat en el grup com si ens coneguérem de tota la vida.

Donar també gracies a les nostres cuineres que, a banda de la qualitat del menjar, ens van tractar de manera perfecta preocupant-se per cada detall.

Finalment volia dir que el proper any, com a un dels organitzadors, hem compromet a intentar fer una pasqua inoblidable per a tots i que també esperem que t’animes!

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/experiencia-de-marc-calabuig-en-la-pasqua-jove-2014/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.