Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Exposició de Clara Bleda

clarableda-007[1]

Continuant amb la programació del FESTiFOTO 2014, la fotògrafa valenciana CLARA BLEDA exposa la seua obra Berlin 50’ a la sala d’exposicions del Centre Cultural “Ca Don José” des del 24 de maig fins al 6 de juny.

El dia 24 de maig a les 19 hores vam contar amb la presencia de l’autora que ens va donar una conferencia sobre el seu treball fotogràfic i tot seguit s’inaugurá l’exposició.

“Clara Bleda naix a València a l’any 1987. És una jove fotògrafa on el seu treball explora la iconografia quotidiana i històrica de les ciutats sempre infuenciada per l’estil documental de Walker Evans i els pioners del color com Stephen Shore, William Eggleston o Helen Levitt , sempre impulsada per la fascinació d’explorar el pas del temps i la complexitat de la relació i maniobra de l’ésser humà a la ciutat i a la història.
Titulada com a Tècnic Superior de Fotografia per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València comença la seva carrera artística el 2009 quan presenta el seu projecte final de curs titulat American Icons , projecte seleccionat per formar part del cicle Fotográfic 2010 organitzat per l’estudi Paco Mora i el MUVIM.”

La mostra Berlin 50’ és un recull de fotografíes que intenta transmetre l’enigmàtic ambient i quotidianitat de Berlín després de 50 anys de l’aixecament del mur que va dividir la ciutat durant 28 anys.

El camp d’estudi de la ciutat comporta capturar la memòria de l’Alemanya de l’Est. Les petjades de la història, els vestigis de l’arquitectura i l’urbanisme que segueixen latents a la ciutat i la quotidianitat que segueix després d’aquesta etapa històrica que la ciutat mai va haver d’haver viscut.

Recorrent els barris on les èpoques s’entremesclen es pot apreciar una lenta transformació; espais carregats d’història, vestigis de la desapareguda RDA combinada amb l’alliberament, art i reinvenció.

http://clarableda.blogspot.co.uk/

[pe2-gallery album=»http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6017274367591481441?alt=rss&hl=en_US&kind=photo» ]

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.