Pulsa «Intro» para saltar al contenido

EXPRESSIÓ CORPORAL en les classes d’Educació Física de l’IES Sivera Font

P6131538

Els alumnes de l’IES Sivera font, en l’assignatura d’Educació Física, han treballat l’Expressió Corporal al llarg d’aquest trimestre. És una part de la matèria que s’imparteix al final del curs i serveix per a crear un gratificant clima de molt de colorit i alegria, acompanyat per un ambient festiu en tot el centre.
Els alumnes de segon de l’ESO han escenificat diverses pel · lícules, utilitzant el mim i la dramatització com a recurs, complementats per la banda sonora de les mateixes, ha estat tot un èxit.
En tercer de l’ESO, una petita coreografia d’Aeròbic en grup, basant-se en diversos passos treballats a classe ha resultat motivant per a l’alumnat.
Respecte al quart de l’ESO, els Balls de saló amb el Xa-xa-xa i Rock and Roll han servit per a treballar el ritme per parelles i gaudir d’unes sensacions diferents.
Per a finalitzar, les Danses del món a primer de batxillerat, han aconseguit crear una unió entre els alumnes i enfortir els grups de cara al proper curs.
En definitiva, una experiència enriquidora i de la qual ens sentim molt satisfets dels resultats obtinguts.
www.iessiverafontedf.blogspot.com
[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6025775165461968481?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.